Smo gradbeno – storitveno podjetje, ki posluje na območju Rogatca in Rogaške Slatine že od leta 1979.

Naša glavna dejavnost je gradnja za lastne potrebe; gradimo stanovanjske in poslovne objekte višjega cenovnega razreda na lastnih zemljiščih ter v celoti renoviramo stare objekte v naši lasti. Nepremičnine kasneje ponudimo na tržišču in jih finaliziramo po željah kupcev stanovanjskih ali poslovnih objektov, oz. najemnikov poslovnih prostorov.

Odlikuje nas visoko kvalitetna in sodobna gradnja.

Aktualne nepremičnine – prodaja:

Prestižni varovani stanovanjski objekt KOZARA s sedmimi stanovanji različnih velikosti (od 46m2 do 125m2), v centru Rogaške Slatine. Objekt je v izgradnji, s predvidenim rokom dokončanja 2016/2017. Lokacija stanovanjskega objekta je ob vznožju Tržaškega hriba, na nekoliko privzdignjeni sončni legi, v objemu narave, a hkrati v samem centru mesta.


Prestižni APARTMA WELNESS STUDIO nad Galerijo Pošta [PRODANO] v centru Rogaške Slatine in s pogledom na gozd Tržaškega hriba. Predstavljamo popolnoma drugačen koncept bivanja; s 75m2 stanovanjske površine bo Apartma wellness studio edinstven prostor za relaksacijo telesa in duha. Apartma je v finalni gradbeni fazi. Konceptualno je zasnovan v enem prostoru brez sten, z jaccuzzijem, savno, stilizirano notranjo opremo in dekoracijo. Apartma wellness studio – za bivanje ali pobege iz vsakdana.


Nova samostojna hiša na sončni parceli v velikosti 2000m2, 2 kilometra iz Rogaške Slatine. Pritličje in 1. nadstropje hiše v skupni izmeri 210m2 (vsaka etaža 105m2). Pritličje je gotovo in popolnoma opremljeno, razporejeno je na sledeče prostore: 2 spalnici, kopalnica s tušem, wc, velika in svetla dnevna soba s kuhinjo in jedilnico ter shramba. Ogrevanje na toplotno črpalko, talno gretje.


Spletna stran http://borci.si uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.